کوی مهندسین

قالب وبلاگ


کوی مهندسین
 
نويسندگان
آخرين مطالب

راه های کنترل حساسیت و آلرژی های بهاری

راه های کنترل حساسیت و آلرژی های بهاری

آلرژی‌ها و حساسیت‌ها همراه با آمدن فصل بهار در بین مردم شایع شده و افزایش پیدا می‌کنند.
به گزارش ایسنا، آلرژی بهاری معمولا با آب ریزش بینی و سوزش چشم همراه است و در برخی موارد همانند سرماخوردگی حالت کرختی ایجاد می‌کند و فرد به عطسه‌های مکرر مبتلا می‌شود.آلرژی به واکنش‌های شدید و غیرعادی سیستم ایمنی بدن نسبت به ورود عوامل خارجی گفته می‌شود که عوارض گوناگونی را برای فرد ایجاد می‌کند. این عوارض اگرچه در بیشتر موارد مقطعی و زودگذر هستند، ولی در مواردی نیز واکنش‌های شدید بدن را سبب می‌شوند و تا مدت طولانی ادامه می‌یابند.

به گفته پزشکان، حساسیت بهاری می‌تواند به طور ناگهانی یا تدریجی ایجاد شود و چند دقیقه تا چند ماه به طول بینجامد.
 
به گزارش پایگاه اینترنتی مای هلت دیلی نیوز، آلرژی در بیشتر موارد زمینه ژنتیکی دارد، ولی عوامل محیطی نیز بر آن موثر هستند. درمان آلرژی به شناخت دقیق عوامل حساسیت زا نیاز دارد و به این منظور باید آزمایش‌های متعددی انجام شود. پس از شناسایی این عوامل به بیمار توصیه می‌شود که حتی‌الامکان از این عوامل دوری کند. البته در برخی موارد داروهای ضد حساسیت تجویز می‌شود و در صورتی که آلرژی خیلی شدید باشد، تزریق آمپول هم انجام می‌شود.
 
متخصصان می‌گویند: آلرژی‌های فصلی برای بروز نیاز به یک عامل محرک دارند و فصل بهار که فصل گرده‌افشانی و رویش گیاهان مختلف است، می‌تواند محرک خوبی برای آن باشد.
 
بنابراین گزارش، علاج و مداوای قطعی آلرژی جز در موارد معدودی امکان‌پذیر نیست که البته مدت درمان این تعداد محدود نیز طولانی خواهد بود. بروز آلرژی در زمان‌های مختلف متفاوت است، یعنی ممکن است در طول یک دوره زمانی به اوج خود برسد، ولی در مقابل ممکن است چند سال به صورت خفته بماند و بروز نکند. در کل ریشه‌کن کردن آلرژی بسیار مشکل است.
 
طبق بررسی‌های انجام شده، اولین و مهم‌ترین قدم در جلوگیری از بروز آلرژی، پیشگیری است. برای این کار مناسب‌ترین عمل، دور کردن فرد از عامل حساسیت‌زاست، مثلا اگر فرد به گیاهی خاص حساسیت دارد، بهترین کار دور کردن فرد از آن گیاه است ولی اگر این کار مقدور نبود، می‌توان از ورود عامل حساسیت‌زا به منزل جلوگیری کرد، مثلا با بستن پنجره‌ها و بالا کشیدن شیشه اتومبیل در هنگام خروج از منزل تا حد زیادی از بروز آلرژی جلوگیری کرد.
 
معمول‌ترین داروهایی که در این مورد استفاده می‌شوند آنتی‌هیستامین‌ها هستند که در واقع علایم بالینی آلرژی را کاهش می‌دهند نه این که آن را درمان کنند. از عوارض مهم این داروها ایجاد خواب‌آلودگی است.

 

غذاهایی که از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کنند

غذاهایی که از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کنند

دندانپزشکان اغلب به بیماران خود توصیه می‌کنند که از خوردن مواد غذایی شیرین تا حد امکان پرهیز کنند تا میزان پوسیدگی دندان‌های آن‌ها کاهش پیدا کند اما گروهی از متخصصان آمریکایی معتقدند مواد غذایی وجود دارند که …

اما گروهی از متخصصان آمریکایی معتقدند مواد غذایی وجود دارند که برای سلامت دندان‌ها مفید هستند.

 
دکتر لوئیس آمندولا ـ رییس بخش دندانپزشکی و ستون دنتال ـ در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد: باکتری‌های که موجب پوسیدگی دندانها می‌شوند از نوع باکتری‌های استرپتوکک هستند که از قند ساکارز تغذیه می‌کنند، ساکارز قند معمولی است که ما اغلب می‌خوریم. این باکتری‌ها در حین تکثیر شدن از خود اسیدهای تولید و آزاد می‌کنند که این اسیدها موجب پوسیدگی دندان‌ها می‌شوند.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، کارشناسان مرکز خدمات دندانپزشکی وستون دنتال در کالیفرنیا در این مقاله چندین ماده غذایی را معرفی ‌کرده‌اند که از پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری می‌کنند و در نتیجه لبخندی زیبا و سلامت را به شما هدیه می‌دهند. یکی از این مواد آدامس‌های بدون قند هستند، اگر چه بیشتر آدامس‌های حاوی مواد قندی چسبنده هستند، اما انواع بدون قند آن‌ها حاوی یک شیرین کننده طبیعی به نام «زایلیتول » هستند که می‌توانند سلامت دندان ها را بهبود بخشند.
 
همچنین نوشیدن چای سبز یا سیاه که مواد طبیعی فلوراید را وارد دهان می‌کنند،‌ برای این منظور مفید هستند. برای مثال محققان دانشگاه ایلینویز در شیکاگو دریافته‌اند ترکیبات شیمیایی موجود در چای سیاه مانع از رشد نوعی آنزیم در دهان می‌شوند که نقش این آنزیم کمک به چسبیدن پلاک‌ها به مینای دندان است. نوشیدن آب لوله کشی حاوی فلوراید نیز برای این منظور کاربرد دارد.
همچنین خوردن پنیر به عنوان دسر بعد از غذا از پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری کرده و به ترمیم سطح دندان‌ها نیز کمک می‌کند، چون پنیر میزان تخریب مواد معدنی در مینای دندان را کاهش می‌دهد و اسیدهای تشکیل دهنده پلاک‌ها را خنثی می‌کند و در عین حال بزاق دهان را افزایش می‌دهد که برای پاکسازی قند داخل فضای دهان مفید است.
به علاوه میوه‌ها و سبزیجات تازه مثل هویج، سیب و خیار نیز به تمیز شدن دندان‌ها و تقویت تولید بزاق و حفاظت از لثه‌ها و تمیز کردن آن‌ها کمک می‌کنند.



نظرات شما عزیزان:

سما
ساعت8:38---20 فروردين 1390
دادااااااااااااااش عالی بود / زدی تو خال
من عجیب حساسیت دارم و واقعا نمی دونستم بعضی نکاتشو .ممنونننننن داداش گلم


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


موضوعات مرتبط: سلامتی وبهداشت
[ جمعه 19 فروردين 1390 ] [ 10:18 ] [ admin ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ خوش آمدید

آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 374
تعداد نظرات : 227
تعداد آنلاین : 1